PODEM PREVEURE QUÈ PASSARÀ SI ENS DIVORCIEM?

Sí: els pactes en previsió de ruptura són un tipus d’acord que permeten determinar anticipadament, abans de casar-se o, fins i tot, durant el matrimoni, les conseqüències d’una possible crisi del matrimoni o del cessament de la convivència en una parella estable.

Fa uns anys, aquests pactes eren vistos com una excentricitat nord-americana i eren considerats com una mostra de desconfiança o manca d’amor. Però actualment i cada cop més, són percebuts com el que, realment, són: una eina utilíssima que evita, o al menys minimitza, els previsibles problemes, fonamentalment econòmics, que sorgeixen en el moment de la dissolució del matrimoni o del cessament de la convivència. Recordi el que diu el nostre refranyer: val més prevenir que curar.

Pregunti’ns pels requisits per la validesa dels pactes en previsió de ruptura. L’informarem encantats!

Despatx TULSÀ & QUINTANO Advocats

Cinquanta anys dedicats al Dret de Família ens permeten oferir-li la millor assistència jurídica.

Leave a comment